Friday, May 22, 2009

ARGHHH PENIPU!!!!

gambo ni x berkaitan ngan entry ni..tp aku suko gambo nie..hehe..ms ni ade prog..wif me..bee aka nabila

ari ni aku pon xtau..ada kala aku rasa lawak..ada kala aku rasa geram..huhu
ada ka patut ramai sgt yg menyamar/klon skrg nie kat blog bro adha..huhu..geram tul...klu da menyamar tu sorang2 dah la..tp nie ramai plk..geram gak aku..huhu

nasib la kwn2 yg biasa chat tu semua da fhm...pada penyamar tu daku da tau siapa kau..tp penyamar tu sorang da ngaku..sorang lg blom..huhu..xpa2..sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh dlm jerat..haha

buat kwn2 ku sekalian yg mbaca entry ku kali nie tlg nasihatkan kwn2 kita, family or org yg x d kenali spy jujur dgn diri masing2 n org sekeliling...

aku sgt benci penipu!!!!..pantangnye daku!!!..huhu

dulu aku ada kena tipu ngan sorang mamat kelate nih..dr A smpai Z dia tipu..lps tu aku da serik da..xmo2..aku ni sket nye baik (poyos) dia leh tipu idup2..huhu..aku bkn mintak dia kja bsr, ada pgkt, harta..tp JUJUR ja..tu pon xleh..hampeh 2x gnda..serik2..waaaaaaaaaaa

so aku mmg bnci PENIPU smpai la sekarang..harap maaf..sapa2 nk kenal ngn aku sila JUJUR!!!

HARAP MAAF


13 comments:

joegrimjow said...

adekah ku mamat tu??

secretname said...

bkn la bah..org lain..huhu

@}--niEra-- said...

marah betul cik syafa..sabar2 ek...

secretname said...

hehe yea sabar la nie niera..sabaq2..hehe

Mohd Nasri Md. Nasir said...

spe penipu tu?
hehe

secretname said...

biar lah rahsia..hehe

asis said...

aku jujur
ekekeke

wan muhamad zaidi said...

nampaknye dunia sudah nak kiamat dah niee...

Honeya Diaz said...

sokong2.. bukan saja laki, pompuan pun ada.. letak ntah picture gempak2, tapi bukan miliknya sndiri.
tk fhm2.. biarkan lah dear. yg penting kita tau kita jujur.. =)

secretname said...

to asis-jujur la tu..cuma ada la yg xjujur dlm dunia net.hrp2 bkn kwn2 ku la.huhu

to wan-yea wan.rasanya camtu la..huhu

to honeya-yeke pompuan pon ade?mcm2 la..huhu..xsgka tul la leh jd camni

L.O.v.E said...

betul tu dik! marah lagi...wawawa...

i amik pic bi..nak boh dlm frame..

Ilhamkembara said...

2Kejujuran...seringkali dipersendakan...dan kesetiaan seringkali dipermainkan...justeru itu,hadapilah ia dgn penuh kesabaran...

secretname said...

kak fiza-ambik la kak..xkisah

ilhamkembara-itula sbnrnya..kesabaran adalah kunci utama dlm segala hal