Sunday, May 24, 2009

diari mggu ini...23 n 24 mei 2009

ni cita tu..suke tul ngn lakonan hero dia..slumber beb

smlm bersamaan hari sabtu 23 hb mei aku telah pon ke peneng..blah pulau nun..aku g teman member utk interview dpli..pg2 buta da klua..da la aku tido lewat mlm sblm tu..mata ni jgn ckp la mmg xlarat angkat...ms tgh tggu dia tu aku jmpe akak aku..cian dia dtg pg2 buta kat usm tu..thnkz akak..terharu gue..
hand up!!!mai la dkt klu brani..pom pom pom...ekkkkkkk...mati!!haha..ni tgh lawan ni..tp aku da game over da..haha

pastu km g Qbay..nk tgk nite at museum..msk jam 12.20..tp b4 that km g men game n mam McD dulu..yummy2..km men game keta, basketball n tembak2..tp game keta tu 2x lawan 2x aku juara..haha..biasa la minah rempit kan..kah kah kah

kami nk mamam McD nie..yummy

ok berbalik cita wyg td..cita nya leh thn la bestnye..tp mmg best pon..tp ramai ckp yg no 1 lg best..aku stuju..tp yg ni pon best jgk sbb ada byk watak yg popular.hehe.tp cita kali ni byk 18sx sket..keh keh keh..mmg gelak aje wpon aku sgt2 la mengantuk..menguap jgn ckp la..always..xtau la brape ratus kali menguap..huhuhu

lps tu km g jusco..my sis belikn aku bantal love..dia pon ada 1..so pair la kan..warna merah..love love love..(petikan lagu i'm yours)..pastu aku pon hntr la akak aku blk rmh dia..then pusing2 penang br la kmbali ke rmh...

blk je dr rmh pak sdara n mak sdara aku menunggu..hehe biasa la anak sdara kesayangan kata kan..hehe..pastu smbang2, msk jap, mam jap ramai2..then dorang pon pulang..aku pon kmbali ngadap laptop wpon mata tsgt2 la mengantuk...gila punye ngantuk tuuu...

hari ahd plk..aku bgn awl..wat kje rmh sket pastu tido smpai 1 blh..pastu aku bgn mndi2 n wat ape yg patut kan..ptg nye aku g tgk spupu aku kat hosp sbb dia demam panas..tp smpai je hosp tgk dia da klua..so aku pon p la rmh dia..abi dia ckp dia nangis2 mintak kat doc nak blk..tggu aku xsmpai2..cian plk kat dia..br darjah 3 tu...

then da snja aku pon blk rmh utk basuh keta yg bhabuk tu..mlmnye mcm biasala aku on9..heheh xleh miss..

pe pon kenangan mggu ni best sgt sbb dpt jmpe akak aku..miss u buddy...walla

11 comments:

asis said...

cam besh aje..

secretname said...

besh la..g la tgk asis

@}--niEra-- said...

beshnyer...

secretname said...

hehe yea..best bangat

atty's said...

besh ek cter nie..

secretname said...

best atty..g la tgkk..mmg tabik spring

L.O.v.E said...

adik wat keje sonyap2 no? cantik akak posing ek..siap bang3 lagi! hahaha..mana gmbo lagi? satu lg de kan..? tak cun la tu..

meh akak nak ni..akak tak jadi g sabah tgu gambo je tau..tak dpt2 laie..dusyum kang! (o_O)

secretname said...

hahaha tu xleh tunjuk la..keh keh keh..cantik cuma same je gambonye..so wat pe nk letak gambo yg same 2x kan?

hahahah yela dusyum la..

L.O.v.E said...

banyak le cantik..penyet je akak tgk dak stobery tu..hahaha

mana leh sama gmbo? dkt restoran cina tu? takkan sama kot..

p.u.j.a.a.n.s.e.7.e.n™ said...

perjalanan yang memenatkan.. haha..

secretname said...

same jela mukenye..kan kan kan?hehehehehe

pujaan se7en-mmg betul penat..huhu