Tuesday, June 5, 2012

i'm back!!!!

assalammualaikum dan salam sejahtera pada semua...

lama giler xtulis 'novel' dalam blog ni..hehe..

nk update cerita ni...

aku da bertunang pada 11-03-2012 yg lepas...caya x?hehe pcayalah anda...so skrg da dkt 3bln menjadi tunangan org...lg 5bln aku akan menjadi isteri org plk...oh ye...yg ni best nk cite...

lepas kwin nti aku akan ke china....plan akan ke korea..tp d sbb kan bajet dan kwn aku nk ke china so km pon tukar plan ke negara yg penuh dengan penduduk mata sepet2..hehehe


setiap hari aku akan bukak air asia..kot2 ada la tiket murah tarikh aku nk pegi...dan 1 ari pucuk di cita ulam mendatang..ari asia ada bg promosi..asalnya 6rtus lbh je..tp tmbh ni tmbh tu jd la 1k seorang..huhuhuhu..jadi lah kan...


lps tu aku pn sibuk2 mencari agen...yg paling aku suka contact ialah duo tour travel, marhabat travel dan al-quds travel..smuanya murah dan berbaloi..penginapan, pengangkutan dan mkanan smua included skali..ok la kan..xsmpai 500..rm 200 pn boleh dpt..tp kena atas 10 org lah..


tempat wajib yg aku nk pegi seperti yg dalam gmbr di bawah...masa bln 11 cuaca da start sejuk jd kelengkapan pon kena la bli dr skrg...tp aku nk cari yg murah2 je..bkn nk pakai sgt pon kan..jd membazir..membazir itu amala syaitan...:)


kwn2..doakan perkahwinan aku berkekalan nti ye..dan doakan spy percutian aku nti selamat...sape2 yg nk join aku pegi china jom la..contact2 la ye...hehehe..jmpa lg...fighting!!!




















3 comments:

wan suhaila said...

ooooooooooooo dah semak ngan sarang labah2 dah blog dia ni..thn 2013 xupdate lgsg..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL