Sunday, May 17, 2009

makin ramai blogger

mmg x d nafikan blog2 tumbuh bgai cendawan lps hujan..jg keluar seperti pacat slps hujan..eeeee..
aku terjerumus dlm dunia bl0g ni pon sbb aku terpengaruh ngan blog prof aku n juga blog abg adha...justeru itu...terjadila blog aku skrg ni..

best memblog ni..leh release tension..leh tulis ikut suka..yg penting no rule!!!...cuma bhs tu kena jga la..nti x psl2 msk ISA.haha..

kalau korang ade idea nk share ngan aku utk majukan lg blog aku ni silakan la..aku sgt2 menghargainye...ilmu kan kena share..br la bkembang sket kan..hehe

utk ex student BDM or masih lg student BDM klu ade ape2 masalah yg perlukan lect kita en syahril sudi membantu anda semua..sila lah melawat blog nye di http://syahrilsaid.blogspot.com/...tlg sebarkan pada rakan2 lain jg ye..sama2 kita martabatkan BDM d kaca dunia..yeahaaaa...

buat pengetahuan semua...lect aku skrg da ramai wat blog..mmg 1 perkembangan yg bagus..majoritinya utk memantau perjalanan student praktikal..tp ramai jgk yg buat utk personal..

aku teringat dulu..aku kenal blog2 ni melalui prof halim..dr sblm praktikal smpai la abis praktikal km hny berhubung melalui blog..prof halim ni seorang yg mementingkan teknologi d hujung jari..so bab 1 smpai la bab 5 aku hntr guna email je..xperlu la g jmpe dia..lg 1...report2 aku juga d reject jg melalui email..hahaha,,tp alhamdullah akhirnya kajian yg aku buat tu diluluskan n dpt A..haha..thnkz prof..

smpai di sini sj utk kali ni...jmpe lg d lain ms...yezaaaaa

9 comments:

Nur Farhana said...

Makan blog, mandi blog, tidor blog.. Haha.. Blogging mmg besh.. Saya yg baru 3 bulan lbih ni main blog rasa cam dah addicted lak.. Haha.. sbb dpat knal rmi kengkawan, dpt tulis2.. Wah.. Besy2.. =)

Majulah berblogging utk negara.. =p

joegrimjow said...

blogger ramai
penyakit gila blog pon akan ramai

p.u.j.a.a.n.s.e.7.e.n™ said...

saye juge turut bersetuju dengan pendapat sang penulis...
banyak mende baru yang kita bleh dapat dengan mengeblog ni... kenalan baru, ilmu baru, pandangan baru, macam2 la yang baru...
selain seronok2, banyak jugak faedah yang kita bleh dapat dengan blog...
salam ~pujaan™~

secretname said...

to nur farhana- btul tu..sy pon da addicted blog...dulu fs, facebook , tagged, myyearbook n mcm2 lg la..tp skrg sjak ade blog ni da kurangkan bnda2 tu..bukak je comp msti bukak blog..haha..tula pengaruh blog skrg..

to joe-penyakit gila tu xleh d buat ape la..jgn gila smpai msk tampoi da la...jgn lupa bwk cenderamata dr uk..hehe

secretname said...

to pujaan- sememangnya memblog ni byk kelebihan..lgpon kita dpt pengetahuan br..d samping dpt ramaikan kenalan..jnji semua kenalan tu kita keep in touch n bknnye lps follow trus ilang..tul x?hehe..ramai2 la kita rapat kn silatulrahim dgn DUNIA BLOG

Syahril Said said...

Saya ucapkan berjuta terima kasih atas usaha Syafa nak bantu merapatkan silatulrahim komuniti BDM melalui kemudahan blog ini, tahniah! atas usaha itu.

Mohd Nasri Md. Nasir said...

blog lg best dr friendster or myspace or tagged or facebook..hehe

Encik Azizan said...

blog selamanye..heehe

secretname said...

to en syahril-sama2 mbantu tu kan tugas stiap insan..hehe

to m0hd nasri-yea mmg tul..blog lg best..best gile deh..hehe

to en azizan-blog slamanye..glory2!!!..haha