Saturday, August 1, 2009

berita mggu ini..jeng jeng jeng

mggu ni aku tgk cita GHOSTS OF GIRLFRIENDS PAST..mggu lps tgk HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE-Cita mggu ni bg yg bwk umo xyah p tgk la..fhm2 la kan..hehe

ari ni aku da blk ke uum stlah smggu bcuti d rmh..actually bkn dok rmh saje..mcm biasa la akt aku bila blk kg..hehee..xsah klu x klua...hrp2 lps ni xde la lg H1N1 kat sini...camne nk blja n exm klu asyik cuti je..assgmt pon xleh siapkan dgn kualiti..tp nak seribu daya kan..xnak byk la dalihnyekan...

ms aku blk kali ni mmg mendebarkan n menguji pemanduanku..yela da la hujan pastu sesak xabih2..xtau la npe asyik jam je..kat penang tu ok la kan mmg slalu da..tp kat jitra td punya pnjg sesak nye..siap de polis n askar lg..agak2nye nape ye?hehe..jaga tepi kain tul aku ni..

pastu kat area gurun xsilap aku td ade xcident kancil n satria..2 2 msk longkang..yg kancil tu tbalik trus..ms tu xde ramai org lg..brape org je..aku nk berenti pon takut so baik trus kn perjalanan..

okla enjoy la gambo2 d bawah..akt aku ms blk kg mggu lps..opss jgn salah sgka..assgmt aku dpt jgk wat wpon sket..hehe

ni hadiah kwn baik aku bg..cantik x?hehe


ni time mlm plk..ikut geng2 usm men bowling

ptg tu aku memanah ngn mber n adik aku..ada gaya x?hehe

ni plk time mlm..kali ke2 memanah ngn staf2 usm..waa tgn ms ni mmg letih da..2x memanah 1ari..

ms ni lawan ngn adik aku..mcm na leh kalah ngn dia pon xtau..salah budget ni

tunduk malu sbb ade org ambik gambo..hehehe

ni la nasi pebret aku sbb dia mcm nasi dlm cita full house..campur semua skali..yummy3x

itula citenye..aku dok dr kul 2 smpai la dkt kul 11 mlm d pacific saje..x p mn2 pon..lps ni aku nk p tmpat len plk la..pacific pon da jemu tgk muka aku pe..tggu la nti aku p kl lak..kwn2 kl..siap sedia..chow cin caww

8 comments:

anak laut said...

salam..

wah..bestnya aktiviti ari ni..

secretname said...

wkslm anak laut..best jgk la akt nye kan..nk join?hehe

anak laut said...

salam...

tq singgah di anklaut memberi komen.saya sangat menghargainya..:))

secretname said...

wkslm..sama2 anak laut...hehehe

Faarihin said...

salam.. wah... bestnye memanah.. teringin nak blajar memanah.. tap tak tau lah ble dpt peluang tu..

secretname said...

nti ade peluang pegi la yea..xpon kita klua same2 nti yea faarihin

nursarah87 said...

berapa jarak memanah tu? 100 meter?

secretname said...

jarak tu dlm 100 meter kot sarah..hehehe