Tuesday, August 4, 2009

kenangan smlm




hye semua..ni aku nk cita psl smlm..psl presentation proposal aku dlm class method..aku kena soal dkt 30 minit smlm..semua member dlm class tu wajib tny soalan kat aku..prof pon tny..paling aku hapy skali xsangka aku leh jwb ckp bi start mula smpai abih..yela aku ni english nye broken2 je kan..xde la hebat sgt..hehe bangga sorang2 da la..mls nk ckp byk korang lyn jela pic2 ni yea..sory kualiti gambo xbest sbb guna camera phone biasa..

aku kn ganti puasa lg 1ari..mayb khamis ni ms yg sesuai..ape pon xsabar rasanya nk menanti bln puasa...kan kan kan..

esk nk pegi meronggeng lg..jadi...kita enjoy sementara xde assgmt byk..hahaha..

sekian

8 comments:

Cik Mar said...

eh. saem la kite.lg 1 ari!ekekeke.. =p

mr_dealova said...

ni propsl tntg ap?

DrSam said...

tahniah kerana berjaya membuat 'presentation' dengan jayanya.

secretname said...

lg 1ari cik mar?

mr dealova-proposal ttg tesis..

DrSam-thnkz ye..hehe

secretname said...

lg 1ari cik mar?

mr dealova-proposal ttg tesis..

DrSam-thnkz ye..hehe

secretname said...
This comment has been removed by the author.
MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

nasib baik abg takde ms syafa present
kalo tak, siap la syafa abg tanya!
hahaha

secretname said...

eleh xheran..semua komen abg syafa leh patahkan..hahah..(tp seram da ni klu abg tny)..hehe