Monday, July 27, 2009

cuti cuti cuti...virus virus virus

hye kwn2..sory aku ni hrp je cuti tp bz manjang..mggu lps aku blk rmh smggu..biasa la ade je cuti kena la blk kan..tp tu ambik cuti sndiri sbb class aku pon smggu 2kali..so blja pon mcm xserupa blja..hehehe..

mggu lps aku pegi penang jmpe member2...men game..tgk wyg..men bowling dll..nk cita detail pon cam mls je sbb bnda yg aku wat srupa mcm ari2 lain..cuma kali ni bbeza sket sbb aku klua ngn kwn yg aku nk jmpe sgt2..hehe..mlm tu br la klua ngn staf2 usm..fight bowling...mcm biasa...game 1st n 2nd aku antara d best la..msk game ke 3 aku da xlarat..yela dr pg aku klua..kul 1 am br smpai rmh...perghh bygkan la muka aku camne...pastu sabtu ari tu aku blk uum...

lps class ahad smlm dgr2 semua kuliah dan aktiviti pelajar ditangguhkan seminggu mulai 27 Julai (Isnin) sehingga 1 Ogos 2009 (Sabtu). Langkah ini diambil untuk membendung penularan Influenza Light Illness (ILI) atau penyakit serupa Influenza. fuh aku punya la gmbira..ingt nk p kl la p penang la..tp mak aku lak xbg..hehe..tpksa la blk rmh..aku xsmpat pon nk tido atas katil sndiri..sbb sabtu tu aku tido kat blk mber..mber2 aku yg len pg ahad br smpai..cian tul..da la semua dok jauh..pastu kena blk rmh plk...abih ms dok atas bus jela...aku nsib baik madam bg green light nek keta blk td..klu x aku pon xtau..ntah2 12 jam br smpai rmh..hehe

smlm lps je dpt berita tu uum da jadi pesta..bygkan la semua nk blk cuti..bus berderet2 ambik stud..nasib xambik gambo..klu x mmg aku da letak kat blog ni...aku pon kelam kabut smlm blk jitra..takut xleh klua da lps kul 8 mlm..kena quarantin..tp actually lect aku kata stud ptutnye xyah blk..dok je kat u..btul jgk.kang blk merebak lak kat org awam..

skrg ni semua da blk...ape bole d wat...kena la jaga diri sndiri..pakai mask...ape pon kwn2..skrg virus kian menular...tcare of urself n ur family yea..jgn pegi tmpat awam..klu pegi pon pakai mask..ok..jmpe lg...tata


4 comments:

joegrimjow said...

pesta uum
ooh
camne la tu

secretname said...

camne lg..camtula..bus byk gila2...hehe

Mahmood said...

Your blog is very nice. The images are very beautiful. God is Great. Best wishes.

http://www.thedynamicnature.com

secretname said...

thnk mahmood...i will enter ur blog soon..god bless u mike..