Thursday, May 14, 2009

further study?master?


sampai skrg aku still pening lg...nak sambung master ke x erk...kalau sambung sape nk byr keta aku tu...

karang klu xsambung aku nyesal plk...kje skrg temporary leh la...tetap ssh...bak kata paksu aku jgn sempit kan fkrn..nti lps study jd je lect kat mn2..tp aku ni minat ke ngaja?hahaha..mcm x bminat je...

benda ni la yg aku dok fkr ari2.tiap2 kali bgn tido..tiap2 kali aku drive..tiap kali aku d blk termenung(ops censor)..xsuke bc bgtau erk...

tp kalau aku dpt kje pegawai tu adakah aku akn trima?xkn nk kje sbln je kot..ssh nye wat keputusan...

aku perlukan pendapat kwn2..tlg aku memecahkan kebuntuan aku ni..huhu

lg 1 kalau aku sambung..aku nk wat research ke course work..hah tu la salah 1 nya yg aku pening sjak mggu lps...tp aku more prefer on research...sbb aku pernah wat tesis..course work pon best....hmmmm dunno la..mcm2...

ape pon aku hrp ape yg aku wat ni hapykan semua pihak...

to be continue...


8 comments:

asis said...

make a good decision

skali pandang cam knal tapi lpas soal siasat mmg xkenal.

atty's said...

salam..sis..
buat solat istikarah..mintak pentunjuk..

tq dtg blog kty ye..kty dah exchange link..

secretname said...

to asis- thnkz i will make a good decision..aik bila soal siasat?x msk lokap pon smlm..hehe

to kty- wkslm sis..insyaAllah..doakan yg tbaik utk khidupan kita semua...
no prob ya sis..thnkz cz da exchange link..

keep in touch ya to both of u

anak posmen chemor said...

yup2 spt atty ckp,
solat istiharah is the best way..
manusia mmg merancang dengan teliti,
tp Allah jugak yang merencakan yang terbaik tuk kite..

but for me,
smbung la bljr huhu :p
byr kereta boleh kje jd lect smbln ke,im still asasi student..tp keje jd tutor kt umah student spm hehe :p
no need to ask parent for pocket money..
but just an opinoin..insyaAllah,u noe wut suit u sis :)

secretname said...

yea tul gak tu..owh awk ni asasi yea...gd luck ye..siap leh jd tutor kat rmh stud tu kira hebat la..

nti sy cari la job jd RA kat tmpat sy blja..hrp2 adala org nk ambik sy kje part time kan..

thnkz izzul sbb sudi bkongsi pendapat

anak posmen chemor said...

hehe ur most welcome..
nnti kalau xdpt,try to contact me..sbb my college pn byr tinggi for lect sambilan..huhu..

secretname said...

really?ur college kat mn?can i know what college?
n lect smbilan tu ngaja time bila?

鐵板豆腐Fay said...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色