Wednesday, May 13, 2009

af 7




gimana ni...af da nk abis...mggu ni last...arghhh...sunyi la idupku tnpa af..tnpa ngak ngapa dong..lps ni ada anak wayang pulak...

so pokoknya di sini..siapa yg bakal menjuarai af 7, naib johan n tempat ke 3..ssh utk meramalkan sbb taun ni semua best2...tp yg leh aku ckp..hafiz mgkin mnjadi juara..d ikuti dgn aril..mayb la..yg lain tgk la...mcm2 leh jadi mlm tu..

da 2 taun pompuan menang..taun ni bg la laki plk..hehehe....

aku da mengikuti af ni sjak dr musim pertama lg..time tu ramai x tau ape tu af..tp mmg best la ms tu..ade vince, burn, nana, adi, nija dll..time tu msti la aku sokong vince...kan dia pndai ubah2 lagu..semua lagu dia nyanyi mmg gempak la..so that time dia jd juara..tag line 'kita semua pemenang tiada pengalah'..hehe

af 2 plk da mkin best..bg aku af 2 yg paling2 aku suka sgt n minat smpai ari ni..stud2 dia mmg down to earth..pastu encem2, lawa2..semua nye baik..time tu mak aku minat sgt2 dgn c zahid tu..aku ngan adik aku minat adam ngan farah..biasa la..encem ngan cantik..so sape yg xsokong..sora pon sodap..hehe..akhirnya zahid jd juara...mmg gempak siot..

af ke 3 plk..1 fenomena...sbb juaranya ialah mawi world..aku xtau la klu ade org xkenai mawi tu..hahaha..yg aku ingt time ni ada yaser, akma, amylia dll..

af 4 plk yg aku ingat juaranya faizal dr ganu tu..ni lg la aku x ikuti sgt...study je..pastu xbrape best sgt la stud time tu..mayb sbb aku x ikuti sgt....hehe

af 5 plk mila juaranya...soranye mmg power la...mnja2 lak tu..aku ni xleh ingat sgt yg br2 ni..sbb 3taun kat u aku x ikut sgt..hehe

af 6 paling aku xtau..yg aku tau juaranye stacy...lagunye yg gagap tu..stud yg lain aku xkenai..hahaha

af 7 nasib la time ni aku da abis u..bole la ari2 tgk diari..tiap2 minggu tgk konsert..sblm ni family aku akan men badminton mlm sabtu tu..tp bila af start je hobi tu da d tolak tepi..hahaha..fenomena sungguh la..lps ni leh la start men blk...training to b a champion!!!wakaka

so kita tggu jela ari sabtu ni..konsert final af7...xsabo den..lps ni fenomena lain plk menanti...


sooooo chow cin cawwwwww

4 comments:

syauqi said...

ada masa, bacalah Al-Quran untuk menghibur dan MENENANGKAN HATI.

secretname said...

baik anta..ana baca nti.thnkz..maas salamah

Zamz said...

emm mmg best la af 2 dgn 3..yg lain cam dah boring sikit

faizal tu dari tganu kan

secretname said...

faizal bkn dari kelate ke?
xpasti lak..ganu or kelate..tp dia pndai nyanyi lagu rakyat..
mayb ganu..hehehe

yea af2 n 3 mmg best