Wednesday, June 3, 2009

RENTETAN DR ENTRY YG LPS

ni gambo ms aku dlm blk meting kat mampu..smpat posing tu..hehe

blk je dr p rombongan tu ramai yg sakit2, demam2, selsema dll..tp aku wpon xlarat tetap aku gagahi ke opis..yela bln ni bln terakhir aku..ms ni la nk kumpui duit..da la mggu dpn nk cuti lg..aiya...tp letihnya mmg x thn beb..aku sampai xlarat nk bukak mata...apa pon x larat nk wat..nasib la ada comp kat opis..tu la peneman aku d kala mngantuk..smpai ke ari ni rasa sgt letihnye...huhuhu

aku tggu punya la lama gambaq2 yg g travel tu lom ada lg..ada ddlm 1ribu keping..so ssh nk save kat mn2..jadi aku akan tggu lg..gambo nye akan aku upload sebaik sahaja aku trima...

gambo ni aku guna camera sendiri..ada la beberapa keping..hehehe..tp xla byk...so u guys...enjoy la gambo2 ni yea..

ni gambo aku snap dlm bus ms dorang tgh tido..asyik tido je..aku gak yg bek..kurang tido..hahaha..tp ms aku tido dorang snap pic aku..haha..pueh ati..bls dendam..(sory la klu ada gambo dia dlm ni..gurau2 je)hehe

ni ms breakfast kat tiara..snap pic dulu lps mkn..pastu br leh jln..dabedabedu...


ni lak kat kilang DK Composite yg kat melaka tu..depa la wat semua ni..kaya ooooo...ni bakal bini tokey..kah kah kah..merangkap model sambilan (poyo)

ni bot yg telah siap d bina..tp ni kecik je..ada lg bsr..

ni kubah yg dibuat di sini..guna mar2 tu..jgn men2...mahal plk tu

seperti biasa model sambilan kena la posing..karang bos marah lak kan..haha


ni aku jmpe kwn aku bersama adik2 dia..adik dia korang tgk dpn2 encem oooo..yg kecik tu plk cute je..geram aku..haha..(dr kiri anis, aku, adik pompuan dia n adik laki dia..bakal pakwe aku kot..haha..bdk lg wei)

sekian..tggu jak gambo2 yg lg mengancam dr aku....c yaaaa

6 comments:

aduka said...

uduhnye pakcik yg tido tu uhh...

hahaha..

=P

@}--niEra-- said...

akhirnya,ado pun gmbo..nanti upload lg tau

secretname said...

hahaha..aduka2..uduh la..tgh tido ade ke yg comey?hehe

yea niera..ade..ni pon hak milik sndiri..opisnye lom de lg la..huhu

asis said...

kamu kje mne?

joegrimjow said...

mesty jauh nak merantau ni
hohooo

secretname said...

asis-kje d ehemmm..hehe

joe-jauh gak la nk merantau...tp still dlm dunia insyaAllah..hehe..lom sampai pluto