Wednesday, June 17, 2009

PAINT BALL

ni gambo sblm msk lawan..game last..2 vs 2..har har..kacang je nih


pg ni aku tunjuk love bite tu kat staf2 pompuan..ada yg surrender xmo men..takut kn cam aku..hahahahahahaha

tuh nmpak x belon yg segi tiga tu?aku la dok situ..haha..tgh aim dpa ni..xmau p depan sgt..har har har

rule no 1 - jgn sesekali menanggalkan mask ada sewaktu berada dlm padang pertarungan
rule no 2- hny bukak lock bila marshal srh..takut tertembak kwn lain
rule no 3- cabut pin pistol sblm msk
rule no 4-paling penting...jgn sesekali tembak marshal..hahaha..klu tembak mmg player akan d srh klua..hahaha..
rule no 5-men ikut suka hampa..
rule no 6-bsedia utk rasa kesakitan
rule no7- p men cepat!!!!!(best ooo)



ni gambo sblm msk btarung..har har har..teka aku yg mn


player2 PPKA..ada yg da blk ni


peralatan paint ball...xingat ape namanya tp aku pggil pistol.atas dia tu isi bullet..yg hujung tu mask..kat pistol tu ade tabung gas..sejuk..dorang letak gas ape ntah..H20 kot..tp xkan letak air..hidrogen kot..ntah la..hehehe

ni dia mask..sapa2 nk men d ingat kan spy kawal pernafasan anda..klu x berkabus la anda..haha..game ni ade marshal..nk ape2 angkat je tgn pggil marshal tu...

aku bsama kak zu n anak2 dia...ni b4 men..


kesimpulannya d sini..sgt2 seronok men paint ball ni..oh ye xlupa..ms aku men tu smpat lg marshal tu ckp nk bg aku wakil usm men futsal taun dpn..just sbb aku pakai kasut futsal..haha..lawak2...korang yg bc entry aku ni p la try men..mmg best wpon d hadiahkan love bite oleh bullet...haha

p/s : aku bg 5 bintang utk game ni

7 comments:

syafawani said...

errkk sakit wooh kene tembak..hehe

secretname said...

mmg sakit woohh...gile nye sakit..tp best..hehe

lili11 said...

Dush dush ... HIks! Sowonok dapat tembak orang! Salam perkenalan ..
Aduiiii ...

Syahril Said said...

kalau saya main ni saya pakai baju besi, siap lari secara terbuka pi tembak mush, haha..tapi saya tak mau main kat USM saya hanya nak pi main kat LISRAM http://chedet.co.cc/chedetblog/2009/06/sound-bites-3.html
lagi best...

secretname said...

lili11-sonok tau lili...salam perkenalan kmbali..:)

en syaril-alamak tu tmbak2..bkn nye paint ball..hehe..blog ayahanda rupanya..hehe..pakai bju besi xyah ckp la...bek xyah men..haha

akma said...

BESTNYER ..
tringin sgt nk men paintball...
uhuk...=)

secretname said...

jom la akma kita men nak?hehe