Wednesday, June 24, 2009

shoping, jln2 n mcm2 lg

ni la mr McD..same x kaler baju?

semua tgh fight


ok skrg br de ms sket nk bcerita...

kita mulakan dgn ari sabtu..

sabtu tu aku telah tarik my dad, my mom n my adik2 ke pacific utk tgk 'jgn pndg blkg'..mcm biasa la..family la tumpuan aku klu kwn2 bz..hehe..

nk d jadikan cita..sblm km msk panggung..km telah fight memanah..tp aku still dpt no 2..my dad teror jgk la..sharp tul dia panah..fuh...my mom plk dpt no 3 sbb my dad tlg..hahaha..xaci ar..nasib xpotong gue..adik2 biasa la..dok bawah2 sket..haha

pastu km pon msk panggung..ramai couple dr family..tp ok la kan..cita tu pon da lame..overall cita ni bole la thn..ada time lawak ada time seram..tp ok la kan...

pastu km pon bshoping kat pacific..pastu mkn McD..adoyai xlarat tul..dkt 9 jam dok dlm tu..klu nk cita psl shoping lg aku xlarat.hahaha..so pendek kata..km semua blk la bila da smpai waktu..

isnin

isnin aku ngn adik n spupu aku pegi parit buntaq utk setel kan kje2 km..g bank, g shoping lg..g mkn n g tgk2 rmh..

yg ni xde pe sgt nk cita..just tjmpe junior2 aku kat kfc...hehehe..


meh mkn

pastu ari ni plk besday adik aku..jd aku blnja kfc jela memandangkan aku xbrape nk cukup duit bg hadiah kat dia..hehehe

selasa

hari ni aku pegi pacific utk tgk wyg ngn adik n mber aku..tp xde cita best..jd km pon decide nk tgk terminator salvation..perhg mmg best wa ckp lu..ingt xbest..xbosan la dok dlm tu...nti klu klua lg aku nk p tgk..wakaka..tp sblm msk wyg tu mcm biasa la men game n karaoke jamban dulu..hahaha

then km klua dr situ..pastu p jusco plk utk shoping..shoping lg.adoyai...tp kat jusco ni aku xshoping sgt sbb da byk brg da beli ari tu..beli jaket n sluar jela..

ni antara game kegemaran aku.basketball

pastu smbil tggu mber aku shoping aku ngn adik aku g men game lg..hehe..hobi km mmg men game..jd sape2 nk jd pakwe aku mmg kn ikut p men game slalu..kuangx


da abih tu km p mkn mee sizling..sdap gak ni wpon harganya cecah RM6..huhu

ok setel bab shoping...mlm ni nk tgk transformers...yahooooo!!!

day 1

day 2

day 3 aku mls nk snap..2 brg je..hehe...okla..hrp korang enjoy bc entry yg pnjg ni..hehe...tata

4 comments:

joegrimjow said...

heee
best best
suke kuar ramai2 ni

@}--niEra-- said...

bestnya shoping2 nih...

secretname said...

joe- mee too..klua ramai2 br besh

niera-mmg shoping best pown..hehe

syafawani said...

da mkn da sizzling tu...hehehe