Monday, May 4, 2009

diari mggu ini..30 april-3 mei 09

hari khamis lps aku g nonton wyg kat sunway carnival..lps kje aku trus g sana ngan kwn2..then km bpecah...ade yg tgk bohsia n ada yg tgk cita thai..coming soon..aku mcm biasa la..msti la tgk cita antu2 ni kan wpon takut..hahaha...ade minah2 dpn aku ni tukar tmpat ms dlm wyg tu..dorang g blkg..takut la tu asyik jerit je.hehe..dlm tu just ade dlm 11 org je..

1st time aku dok hsll kecik camtu..da la xramai org..fuh..so nk d jadikan cita lps wyg tu km g la mkn tom yam sementara tggu kwn2 aku yg tgk cita bohsia nk klua...tiba2 aku rasa cincin yg mak aku bg ilang..xde kat tgn.waaa rasa nk nangis pon ade..camne leh jatuh tu..da lama aku pakai..xsilap aku ms kat U lg mak aku bg cincin tu..skrg jari da kosong..waaaaa..sedey..nk beli lain aku ni jenis xreti pilih brg..asal ada aku pakai..haha..simple..

korang g la tgk cita 'coming soon' tu..klu x ngeri bgtau aku naaa..

ni kisah ari jumaat plk..

ade meting final family day kat rmh tok aku..biasa la aku selaku s/u taun ni mmg kena ambik minit mesyuarat..haha..gambo xdpt d upload lg..ade dlm camera sepupu aku..

ptg tu sblm g penang aku ngan spupu2 n nurin g ban pecah..tgk laut..da lama x tgk..de la dlm sbln..haha



mlmnye pula km beramai2 pergi ke pacific utk bmain bowling..salah 1 sukan yg family2 aku suka..tp mcm biasa la...aku ttp kalah kalau d banding kan ngan mak, ayh, abg, adik n spupu2 laki aku yg len..spupu pompuan xpe aku yg menang..haha sbb mlm tu aku rasa bdn sakit2..hehe..rabu ari tu aku g gym..so sakit bdn blom ilang lg..(cewah alasan)


sabtunye pula km wat plan p cameron..da smpai simpang pulai..nk ke cameron..tp dgr dlm radio cameron sesak sgt..n kwn ayah aku pon ckp bnda yg sama,..hotel full..ada yg tido dlm keta...wahh ramai plk org nk g cameron ni..gambo kat bwh ni ms kat tol tu..pening fkr nk g mn lps ni..(psss:kete blkg tu kete aku..heehe)


pastu km pon wat kputusan g gua tempurung..wah aku da excited ni..da lama x g situ..tp bila smpai je da tutup..dia smpai kul 4 je..xpe nti de ms km g lg..

km pon btolak blk ke rmh abg aku..mlm tu aku xlarat sgt2..dorang klua..tp aku tgk af..haha..best gile sora hafiz..jatuh cinta gue...sebak dgr..beest bangattt dehhh..pastu tgk 007 plk..wahwahwah..

then msk tido ngan anak sdara aku c nurin tu..sjak 2 menjak ni dia asyik nk ngan aku je..best gak..rindu la ngan dia..huhuhu..da la notty n mendill..haha.

ahad tu km g mkn kat pdang polo..pastu g hntr adik aku g hotel..dia de perkampungan bowling peringkat negeri smpai khamis ni..hope dia leh juara la..nti leh p kebangsaan lak..aku mmg xleh lwn dia la..wawawa

ni nurin, fawwaz, najla n papa dorang kat padang polo..

lps tu aku, mak n ayah aku pon btolak blk..x jd shoping kat jusco sbb xlarat da..aku da sakit kaki..then dorang leh singgah lak kat taiping..ade mall br bukak..taiping central..aku pon pe lg..pegi mborong la wpon sakit.pastu aku ajak dorang mkn mcD..haha

utk melegakan sakit kaki aku g try alat2 gintel..free beb.ok la aku pon ngantuk menulis..tu la kisah aku utk mggu lps..tggu mggu ni lak ye..c yaaa ...awoookkkk

4 comments:

joegrimjow said...

buhling>>>
jowm2

secretname said...

jom ler..kat mn?haha

Ma'am_Chelsea said...

Akak nak join gak lar...

Tapi akak nih juara longkang jer....

Leh kewww?

Hihihihi ;)

secretname said...

bole je akak..mula2 je juara longkang..pastu juara trus la..xleh d sangkal lg..hehe